A murit Ionela Prodan! Dumnezeu s-o ierte!

16 Apr 2018

Ionela Prodan a pierdut lupta cu boala crancena de care suferea. Se pare ca artista a avut de infruntat o boala grava a pancreasului. Anuntul a fost facut de Ana Maria Prodan, pe Facebook.

  • A murit Ionela Prodan! Dumnezeu s-o ierte!

__________________

"Am luptat cu toate puterile pentru ca aceia din jurul meu să reuşească să înţeleagă un biet copil de la ţară, care-şi dorea să ajungă undeva, să facă ceea ce simţea că poate să facă. Am ascultat de mama, care mi-a spus: «Întâi carte şi apoi ce vrei tu!». Aşa că, am absolvit liceul din comuna mea, şi apoi, Facultatea de Istorie, la Craiova.

Încă din liceu, am început să cânt şi uşor, uşor am păşit pe drumul pe care mi l-am ales. Drumul meu… Dacă nu vrei ceva al tău, e grav. La mine a fost o fericire pentru că glasul meu a avut un timbru aparte, ceea ce a reuşit să mă scoată în evidenţă, să mă ajute să fiu recunoscută de la prima notă. Am amprenta mea şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ea. (...)

Este foarte important să nu uiţi de unde ai plecat. Întotdeauna trebuie să simţi tălpiţa piciorului pe pământ, să nu cumva să te arunce în aer succesul. Eşti un trecător prin viaţă şi important este să laşi urmă pe pământ prin ceea ce eşti şi prin ceea ce faci. Vreau să le transmit tuturor românilor să se bucure de dragoste. Să oferi şi să primeşti dragoste e cel mai frumos lucru pe lume".

Ionela Prodan

SHARE