Actrita Margot Kidder, interpreta lui Lois Lane din Superman, a murit la 69 de ani

15 Mai 2018

Celebra in special multumita rolului Lois Lane din Superman, actrita Margot Kidder a murit la 69 de ani, citeaza Reuters. Nu este precizata cauza mortii, iar managerul actritei nu a raspuns apelurilor presei.

  • Actrita Margot Kidder, interpreta lui Lois Lane din Superman, a murit la 69 de ani
  • Actrita Margot Kidder, interpreta lui Lois Lane din Superman, a murit la 69 de ani

Kidder, originara din Canada, a jucar in mai mult de 70 de filme si show-uri TV de-a lungul carierei sale si este detinatoare a unui premiu Emmy, pentru roll din “R.L. Stine’s The Haunting Hour”. IN 1978 a aparut in Superman, alaturi de Christopher Reed, film care s-a bucurat de un urias succes. A mai jucat apoi si in celelalte serii, Superman II, III, IV.

A avut o viata tumultuoasa: a fost casatorita de trei ori, intre care a avut si un mariaj de zece zile. IN 1990, a suferit un accident de masina si nu a mai putut juca doi ani, timp in care a devenit falita.

Sase ani mai tarziu, a avut o cadere nervoasa, a disparut de acasa cateva zile, timp in care a trait pe strazi, alaturi de persoane fara adapost. A fost diagnosticata apoi cu tulburare bipolara. Dupa aceasta criza, a reinceput sa apara in roluri episodice in seriale si productii Broadway.

Kidder a primit cetatenia americana abia in 2005.

SHARE