Ascultă Tudor Gheorghe manele? Ce părere are despre Adi Minune – video

Ascultă Tudor Gheorghe manele? Ce părere are despre despre Adi Minune - video

Invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici, Tudor Gheorghe recunoaște că ascultă manele și el este de părere că, într-adevăr, românii s-au manelizat, dar o conotație negativă a venit doar după ce, pentru a capta atenția publicului, unii cântăreți au adus prea multă vulgaritate și în muzica lor, dar și în comportament.

”Eu ascult și manele. Nu mă deranjează, sunt niște copii formidabili, niște glasuri excepționale. Adrian Minune este un glas remarcabil. Vorbesc despre copiii de la început, care au început cu manelele, după aceea au degenerat. S-au schimbat și temele, chipurile alea cu silicoane, cu bani aruncați, nu mai e muzică… Na, na, na. Găsiseră ritmul ăsta.

Maneaua n-au inventat-o ei. Turcismele, muzica orientală, cum să spun, frumoase! Ușor, prin vulgarizare prin obsedanta temă anii, banii și dușmanii… Trei cuvinte sunt”, a declarat Tudor Gheorghe în podcast-ul lui Damian Drăghici.

De asemenea, Tudor Gheorghe a vorbit și despre remake-ul rap făcut de Spike la melodia ”Au înnebunit salcâmii”, pe care el a popularizat-o de-a lungul anilor în spectacolele sale.

Contactat pentru a-și da acceptul în vederea folosirii melodiei în proiectul muzical al lui Spike, Tudor Gheorghe spune că la început a fost un pic reticent, dar că în cele din urmă a ieșit un experiment interesant prin prisma faptului că a atras mulți tineri către melodia sa.

”Cum să spun? La început am avut așa… Că nu mai semăna deloc cu ce am cântat eu. Fiul meu, care e generația lor, a zis: `Tata, a test, e foarte interesant. Ia să vezi cum se va schimba toată povestea`. Ei știau piesa cântată de băieții ăștia, dar nu știau originalul.

Înțelegi? Pe urmă au fugit să audă și originalul și a fost altceva. A fost foarte bine. Eu am fost de acord (n. red.: să-l lase pe Spike să facă remake-ul). Băieții au fost foarte eleganți, m-au întrebat și le-am dat acceptul fără niciun fel de problemă”, a dezvăluit Tudor Gheorghe în podcastul lui Damian Drăghici, pe YouTube.