Alexandru Arsinel, inlocuit in reclamele Catena de un coleg

12 Apr 2018

Ani de zile, cuplul de actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel au fost imaginea lantului de farmacii Catena, aparand in spoturile publicitare. O data cu disparitia iubitei actrite, managementul Catena a trebuit sa gaseasca o alta imagine feminina, alegand-o pe Maria Dragomiroiu, cantareata de muzica populara iubita de romani. 

  • Alexandru Arsinel, inlocuit in reclamele Catena de un coleg

Iar Alexandru Arsinel a fost si el inlocuit, deoarece prezenta lui pe ecran in aceste spoturi ar fi reamintit telespectatorilor de Stela Popescu si le-ar fi adus de fiecare data in suflet durere, tristete, regret. 

Actorul Cristi Simon (43 de ani), fost asistent al Andreei Marin în emisiunea „Surprize, surprize“, l-a înlocuit pe Alexandru Arşinel în spoturile publicitare ale farmaciei Catena. În prezent, Simon este angajat al Teatrului de Revistă din Bucureşti, unde face cuplet cu Nae Alexandru.

Contactat de ziarul Click, Arsinel nu a dat prea multe amanunte privind decizia celor de la Catena: Ar trebui să-i contactaţi pe ei şi să-i întrebaţi. În ceea ce mă priveşte, probabil va fi o perioadă în care voi avea o pauză, ca să se «uite» de cuplul meu cu Stela Popescu. Ar fi dureros pentru mulţi să mai vadă acele reclame la televizor“, a declarat actorul. 
 

SHARE