Ambasadorul Rusiei, buzunărit la Festivalul de Teatru Sibiu

11 Iun 2018

Prezent în weekend-ul ce tocmai a trecut la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, Valeri Kuzmin, ambasadorul Rusiei în România, a avut parte de un incident neplăcut

  • Ambasadorul Rusiei, buzunărit la Festivalul de Teatru Sibiu

Incidentul s-a petrecut duminică seara, când ambasadorul Rusiei asista, alături de soție, la câteva evenimente din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Kuzmin spune că a simţit o atingere uşoară în zona pieptului, iar apoi a constatat că i-a dispărut portofelul din buzunarul cămăşii. În portofel  se găseau 1.250 de lei, 250 de dolari şi mai multe carduri de fidelitate, dar şi cardul de identitate diplomatică.  

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi se fac cercetări pentru furt calificat. 

”În perioada 8-10 iunie, la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu au fost înregistrate 5 plângeri privind infractiuni de furt (tel mobile si portofele). Politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale, sub coordonarea Parc de pe lângă Judecătoria Sibiu, desfaşoară activităţi de identificare a autorilor”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene SIbiu.

Deși ar fi fost motivat, furtul n-are nicio legătură cu recuperarea Tezaurului României, aflat la Moscova încă din Primul Război Mondial și despre care nu se întrevăd șanse prea mari de a reveni vreodată în țară, hoțul neavând probabil destulă cultură de-a ști așa ceva.

SHARE