Gwyneth Paltrow, confesiuni de pitzi: Cine a fost mai bun la pat între Ben Affleck și Brad Pitt. Pe cine ar alege din nou – video

Gwyneth Paltrow, confesiuni de pitzi: Cine a fost mai bun la pat între Ben Affleck și Brad Pitt. Pe cine ar alege din nou - video

În goană după atenția publicului după ce momentul lor de glorie pare să fi trecut, o groază de dive fie apelează excesiv la chirurgia estetică, fie încep să vorbească fără perdea despre viața personală…

După ce-a reușit să iasă cu bine din procesul intentat de schiorul pe care l-a lovit și abandonat pe pârtie, Gwyneth Paltrow a decis să vorbească public despre relațiile sale amoroase.

În cadrul unui episod al emisiunii ”Call Her Daddy”, Paltrow a vorbit despre relațiile sale cu foștii săi iubiți Brad Pitt și Ben Affleck.

Actrița s-a logodit cu Brad Pitt în 1996, însă nu a fost cu noroc. Cei doi s-au despărțit după doar un an.

Ulterior, Gwyneth Paltrow părea că și-a regăsit fericirea în brațele lui Ben Affleck. Cei doi au avut o relație începând cu anul 1997 până în 2000.

Următoarea sa relație a fost cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, cu care s-a căsătorit în 2003 și cu care are doi copii împreună: Apple, în vârstă de 18 ani, și Moses, în vârstă de 17 ani.

După ce le-a spus ascultătorilor că ambii actori erau ”buni” în ceea ce privește sărutul, actrița, în vârstă de 50 de ani, a dus lucrurile la următorul nivel, fără să fie sfioasă în ceea ce privește dezvăluirile sau comparațiile legate de cine a fost mai ”bun” în dormitor.

”Asta este foarte greu. Pentru că Brad era un fel de chimie măreață, dragostea vieții tale, un fel de cuplare. Și apoi Ben a fost, cum ar fi, excelent din punct de vedere tehnic. Nu-mi vine să cred că fiica mea, Apple, ascultă asta!”, a spus actrița.

Gwyneth Paltrow a continuat spunând că, deși Affleck a făcut-o să râdă mai mult, Pitt a fost un partener mai romantic.

Cârcotașii, cei mai misogini dintre ei, ar comenta acid declarațiile lui Paltrow, afirmând că poate a fost doar un banc de probă pentru cei doi…

În cadrul aceleiași emisiunii, Paltrow a fost presată să joace ”F-k, Marry, Kill”, joc în care a trebuit să aleagă cu cine s-ar culca, mărita și pe cine ar ”omorî”. Bineînțeles, cei dintre care a fost nevoită să aleagă au fost Ben Affleck, Brad Pitt și fostul ei soț, Chris Martin.

Actrița a recunoscut că ar mai avea, din nou, o relație sexuală cu Brad Pitt și ar alege să se recăsătorească cu Chris Martin.

”Ben, da, Dumnezeu să-l binecuvânteze”, a glumit ea, în legătură cu actualul soț al lui Jennifer Lopez.