Ce a pățit un tânăr care a postat pe Facebook că șefului de post din comună îi e frică de țigani

12 Ian 2018

Un tânăr din comuna Vânători, județul Neamț, a fost amendat cu 800 de lei de șeful de post din comună, după ce a scris pe Facebook că acesta este incompetent și fricos în fața țiganilor.    

  • Ce a pățit un tânăr care a postat pe Facebook că șefului de post din comună îi e frică de țigani

Ce a scris tânărul? Următoarele mesaje...

 ”Îl doare în c.. pe acel şef de post , ori se c..ă pe el de frică când vine vorba de țigani . Dreptatea nu mai predomină !”

”Politia Vinatori , bleax ! Nu iau masuri deloc !!! Le e frică de țigani ori neglijează ca de fiecare dată !!!  Ar trebui să ne facem dreptate singuri . Ori cu ei ori fără ei , tot una e ! (...)”

În Procesul – verbal, șeful de post a motivat că tânărul i-a lezat onoarea și demnitatea, potrivit vestea.net.

”PROCES VERBAL, Încheiat astăzi 11.01.2018, ora 8,30,  în localitatea Vânători Neamț, județul Neamț,  Agent constatator Ticu Constantin din cadrul Postului de Poliție Vânători-Neamț constat că domnul Blebeanu Ionuț, născut în Tîrgu Neamț, com./sat Vânători-Neamț (…)

În data de 06.01.2018, perioada 13.18-13.30, în RETEAUA DE SOCIALIZARE FACEBOOK, a săvârșit următoarele: A postat un comentariu pe rețeaua de socializare facebook, mai exact la postarea din data de 06.01.2018, ora 13.18 a numitului Ciprian Traian Sturzu, mesaj public prin intermediul căruia a adresat cuvinte și expresii jignitoare la adresa Șefului postului de poliție Vânători-Neamț (sic!) lezând atât demnitatea și onoarea polițistului cât și a instituției pe care o reprezintă”.

SHARE