Andreea Esca, la Untold: Clujul a lăsat în urma Capitală din multe puncte de vedere

04 Aug 2018

Andreea Esca se află de luni la Cluj-Napoca pentru a participa la festivalul Untold, iar Pro TV realizează emisiuni speciale din Parcul Central al oraşului pe perioada festivalului.

  • Andreea Esca, la Untold: Clujul a lăsat în urma Capitală din multe puncte de vedere

Esca n-a elucidat misterul cu care a fost înconjurată de curiozitatea românilor, și nu a dezvăluit salariul pe care îl are la Pro TV, dar a împărtășit pe Facebook din gândurile sale despre evenimentul ce are loc la Cluj, care adună, cum e firesc la noi, păreri pro și contra.

”Buna dimineata! M-am trezit cu gândul că vreau să vă spun asta: orice ar fi, trebuie să trăiţi o dată, pe viu, experienţa festivalului UNTOLD de la Cluj! Nu contează dacă vă place sau nu “bubuiala” asta de muzică (deşi există scene unde aţi putea să vă regăsiţi gusturile) sau dacă vi se pare că nu mai aveţi vârsta pentru aşa ceva. Sunt aici de la începutul săptămânii şi am văzut cum în Parcul Central s-a construit un “oraş” în două zile şi jumătate. 

Pentru mine e o demonstraţie că orice se poate dacă există întreprinzători (particulari sau nu) cu idei şi voinţa şi autorităţi locale deschise la minte şi care îşi doresc de-adevăratelea binele oraşului lor. 

În Parc, toată lumea e prietenă cu toată lumea, oamenii sunt veseli şi relaxaţi, haioşi şi creativi, veniţi cu copii şi cu amici ca să stea în aer liber, să mănânce, să bea, să asculte muzică, să danseze, să-şi facă părul, să-şi pună tatuaje provizorii, să se pozeze şi să se împrietenească cu alţi oameni. 

În afară Parcului, tot oraşul este plin! Cu toate că există locuitori care, pe bună dreptate, sunt sufocaţi de avalanşa de turişti trebuie să nu uităm totuşi, ca în câteva zile, Clujul are de câştigat datorită acestui Festival zeci de milioane de Euro. Restaurantele, hotelurile, pensiunile, casele oamenilor, magazinele de tot felul, taxiurile, Uber, şi câte altele încasează fără oprire, ceea ce în final se reflecta în avântul general pe care l-a luat Clujul, lăsând în urma Capitală, din multe puncte de vedere.

Aşa că poate merită un disconfort de o săptămână pe an.... dar eu nu sunt clujean, deci doar zic:) nu aruncaţi cu pietre:) Felicitări băieţilor care au pus pe picioare Untold şi autorităţilor locale şi oamenilor minunaţi din acest oraş!” 

SHARE