Andrei Gheorghe și unii dintre clujeni = not love! Am primit vreo 2.000 de mesaje să sug p..a că sunt un mitic, evreu, jegos

24 Iul 2017

Andrei Gheorghe a vizitat Clujul. Unora dintre clujeni nu le-a picat bine, reacționând extrem de virulent pe pagina sa de Facebook. Conflictul este redat într-un interviu pe care realizatorul de radio și tv l-a oferit transilvaniareporter.ro

  • Andrei Gheorghe și unii dintre clujeni = not love! Am primit vreo 2.000 de mesaje să sug p..a că sunt un mitic, evreu, jegos

Trecând de limbajul licențios, pe care Gheorghe îl folosește, iar autorul îl citează, doar din dorința de a mări impactul articolului și de a colora mai mult expunerea, se poate constata că mesajul adresat clujenilor  e un îndemn pentru a-și depăși complexul de inferioritate al provincialului.

"M-am trezit într-o mare de oameni care și-au dat seama că au mașină și s-au comportat ca niște berbeci. Am scris pe Facebook, prin urmare mi-am luat muie de la tot Clujul că sunt un mitic care suge p..a. Sunt bătrân, sunt evreu sunt un nimeni, să sug p..a. Asta după ce în urmă cu două săptămâni scrisesem că Clujul e un oraș foarte mișto și am primit vreo 2.000 de mesaje să sug p..a că sunt un mitic, evreu, jegos. 

Așa că oricum a-i da-o, clujeanul e acel gen care vine  la tine cu ochii umezi și îți spune: «No, vai, cum puteți să trăiți în Bucureștiul ăla jegos, manelizat, cu toți proștii, în înghesuiala aceea. Eu nu aș putea să trăiesc acolo. Apropo, cum vă place Clujul?». 

E semnul complexului și al inferiorității nestăpânite al unui oraș condus de un primar puțin mai mic decât restul. Ieșiți din câcatul ăsta! Sunteți un oraș ok, sunteți niște oameni ok, nu vă mai comportați ca niște copii de grădiniță care vor să fie lăudați tot timpul că le-a ieșit prima floricică! 

Clujeanul mereu spune  «Nu există pădure fără uscături». Terminați cu asta! Nu mai apărați imaginea, pentru că vreți să vă apărați neputința. Îmi place Timișoara, îmi place Iașiul, îmi place Clujul, îmi place Constanța. Eu sunt copil al Constanței, dar pentru mine toată țara aceasta e țara noastră. Niciodată nu am înțeles că sunt unguri, că orașele sunt altceva decât orașele noastre care sunt frumoase. Oriunde m-aș duce, sunt la mine acasă. Vă pierdeți vremea și energia cu prostii", a declarat Andrei Gheorghe.   


 

SHARE