A murit cântăreața americană Tina Turner

A murit cântăreața americană Tina Turner

Cântăreața americană Tina Turner a încetat din viață la vârsta de 83 de ani, a declarat agentul ei,  Bernard Doherty.

”Tina Turner, ”Regina Rock’n Roll” a murit în pace, astăzi, la vârsta de 83 de ani, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția, după o lungă boală.

Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”, a declarat agentul cântăreței, citat de Sky News.

Tina Turner, pe numele său real Anna Mae Bullock, a fost una dintre cele mai iubite cântărețe rock, cunoscută pentru carisma ei de pe scenă și pentru un șir de hituri, inclusiv The Best, Proud Mary, Private Dancer și What’s Love Got to Do With It.

În cariera sa de peste 60 de ani, cântăreața a câștigat opt premii Grammy și are o stea atât pe Hollywood Walk of Fame, cât și pe St Louis Walk of Fame.

În ultimii ani, Turner se confruntase cu probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu cancer de colon în anul 2016 și fiind supusă unui transplant de rinichi în 2017.

Etichete:

Urmăriți-ne pe Google News - 3Dots Stories

________________________________________________________________

Mărturia unei supraviețuitoare a accidentului produs de Vlad Pascu: ”Dreptate ar fi ca el să facă pușcărie câți ani aveau împreună Roberta și Sebi”

Cristina I. e unul din cei trei studenți răniți în accidentul produs de Vlad Pascu în noaptea de 19 august anul trecut, în localitatea 2

De ce sunt românii așa? ”Mai bine o duceam la un cămin de copii! Și mi-a zis nevasta-mea…”

În afara dependenței pe care o aduce unora, internetul și-a dovedit utilitatea prin furnizarea unor informații utile, accesului facil la educație, cultură și cumpărături. Urmare

Turist italian șocat de mașinile scumpe din București: ”Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde le fabrică!” – video

Într-o înregistrare video postată pe TikTok, un turist italian se declară uimit de numeroasele mașini scumpe pe care le-a văzut pe străzile din capitala României.

Dănuț Lupu, despre viața în penitenciar: ”Pentru ei nu face nimeni nimic, nu-i ajută nimeni! Sunt foarte mulți din ăștia în pușcărie!”

Dănuț Lupu a vorbit în cadrul emisiunii ”Prietenii lui Ovidiu”, difuzată de Gazeta Sporturilor despre cele șase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor

Cum e să meditezi copiii miliardarilor? O profesoară povestește experiența din Dubai: ”Mi-a dat 3.000 de dolari ca să-i fac temele pentru acasă”

O profesoară britanică a ales să facă o schimbare în carieră, mutându-se în Emiratele Arabe Unite, unde a oferit meditații copiilor provenind din familii extrem