Untold, zvonuri. Armin van Buuren mixează şapte ore pentru că e acţionar sau mutarea în altă țară

08 Aug 2018

Amploarea și notorietatea din ce în ce mai mare a festivalului Untold, dar mai ales veniturile de zeci de milioane de euro pe care le generează în comunitatea de la Cluj, dau naştere în fiecare an mai multor zvonuri despre viitorul evenimentului.

  • Untold, zvonuri. Armin van Buuren mixează şapte ore pentru că e acţionar sau mutarea în altă țară

În ultimii ani, s-a vehiculat ideea că Untold va pleca de la Cluj, una din cele mai crezute variante fiind cea care anunța mutarea evenimentului într-o altă ţară.

Edy Chereji, director de comunicare şi marketing Untold şi Neversea, spune că aude genul acesta de speculaţii la fiecare ediţie şi neagă categoric varianta mutării festivalului de la Cluj-Napoca.

“Înainte şi după festival se fac tot felul de speculaţii legate de mutare, legat de oameni care discută cu noi, oameni care şi-ar dori să se mute. Ideea este în felul următor: festivalul s-a născut în Cluj-Napoca, el este al oraşului Cluj-Napoca şi, atâta vreme cât comunitatea ne susţine şi atâta vreme cât există dorinţa din partea tuturor ca acest festival să fie făcut în Cluj-Napoca, noi nu avem un motiv să plecăm în altă parte.

Că ne dorim să facem alte evenimente în ţară, sub o altă formă, cum am făcut şi la Constanţa un alt festival, că suntem interesaţi să dezvoltăm alte proiecte în România, cu siguranţă. Dar e vorba despre alte proiecte”, spune Edy Chereji.

Edy Chereji. spune că până acum a auzit o mulțime de lucruri incredibile despre Untold, toate pornite la bursa zvonurilor. 

"În fiecare an, apar astfel de zvonuri. Dacă ar fi să-ţi spun câte zvonuri aud eu, pot să-ţi mai dau o căruţă. Cel mai actual e că Armin van Buuren e acţionar în festival. Pentru că de aia mixează şapte ore”, a mai spus Cereji.

SHARE