Banciu, abject și după Roland Garros: Nu e mare lucru. Halep ar fi pierdut și finala asta, dacă întâlnea o jucătoare care să știe tenis

12 Iun 2018

Radu Banciu e un morman de abjecție, aparent uman, care-și construiește o carieră în televiziune bazată pe putrefacția gândurilor sale, mereu negative.

  • Banciu, abject și după Roland Garros: Nu e mare lucru. Halep ar fi pierdut și finala asta, dacă întâlnea o jucătoare care să știe tenis

Încă un exemplu, comentariul său după titlul de Grand Slam câștigat de Halep la Roland Garros, moment în care, cei care o criticau pe Simona și care au demnitate, au ales să tacă.

"Această victorie nu va schimba cu nimic viața românilor în continuare. Noi nu am contribuit cu nimic la așa ceva. Analizat din punctul de vedere al jocului, al performanței, nu e mare lucru. Simona Halep nu este un fenomen al tenisului.

A câștigat turneul ăsta, îl merită, e a treia finală. A pierdut anul trecut finala, ar fi pierdut-o și pe asta, încă mai rușinos decât a pierdut-o anul trecut cu Jelena Ostapenko, dacă întâlnea o jucătoare care să știe tenis. Asta e o oarecare. Ea n-a jucat aproape nimic în finală", a spus luni seara Radu Banciu, la B1 TV.

SHARE