Spulberat de mașină, sub privirile soției, cu cadouri pentru copii din Germania- video

18 Dec 2016

După un an de muncă în Germania, departe de soție și de cele două fetițe ale sale, un bărbat ce tocmai coborâse din autocarul ce-l adusese acasă a fost spulberat de o mașină și și-a pierdut viața.

  • Spulberat de mașină, sub privirile soției, cu cadouri pentru copii din Germania- video

Coborâse din autocar, pe partea cealaltă a străzii se afla soția sa, pe care aștepta cu nerăbdare să o îmbrățișeze după un an de zile. N-a mai apucat, în timp ce traversa drumul a fost lovit în plin de o mașină, care l-a târât câțiva zeci de metri. Dulciurile și cadourile aduse cu drag pentru cele două fetițe ale sale n-au mai apucat să fie dăruite, s-au împrăștiat pe carosabil.

Drama s-a întâmplat cu puțin timp înainte de miezul nopții pe șoseaua ce face legătura dintre Vaslui și Bacău, în localitatea Oprișița. Bărbatul ce n-a mai apucat să-și îmbrățișeze soția și să-și sărute copiii avea 35 de ani.

La volanul mașinii care l-a omorât se afla un tânăr în vârstă de 20 de ani, care se întorcea acasă alături de un amic, ambii fiind transportați la spital. Șoferului i s-au recoltat probe biologice și i-a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

SHARE