Camilla Parker Bowles, femeia care i-a făcut viața prințesei Diana un iad, se bagă și în viața lui Harry: nu o place pe Meghan Markle și nu este de acord cu căsătoria

06 Dec 2017

Exact ca în povești, Camilla Parker Bowles, mama vitregă a prinților William și Harry pare a fi o maștera, al cărei principal scop este să le facă viață grea băieților. Deși ea a fost principalul motiv de nefericire al regretatei Diana și, dacă n-ar fi existat în viață lui Charles, poate altul ar fi fost cursul vieții prințesei Marii Britanii, acum Bowles a avut grijă să se afle la palat că ea nu este de acord ca Meghan Markle să se căsătorească cu Harry.

  • Camilla Parker Bowles, femeia care i-a făcut viața prințesei Diana un iad, se bagă și în viața lui Harry: nu o place pe Meghan Markle și nu este de acord cu căsătoria

Motivele sunt dintre cele mai hilare. Camilla ar fi spus că actrița n-are ce caută în familia regală britanică, deoarece nu întrunește niciun criteriu care ar face-o dezirabilă: este actrița, divorțată, și-n plus, mai este și americancă.

Afland de afirmațiile mamei vitrege, Harry ar fi spus, conform informațiilor dianalegacy.com, că nu-l interesează ce crede Camilla Parker Bowles și că, dacă ar fi după el, nici n-ar invita-o la nuntă.

 

 

SHARE