Bombă? Carmen Iohannis vrea să-l înșele pe Klaus

02 Oct 2016

O postare venită din neant ațâță și bulversează lumea politică românească, căreia tocmai o bârfă de-o asemenea factură îi lipsea ca să se agite și mai mult... 

  • Bombă? Carmen Iohannis vrea să-l înșele pe Klaus

Concret, jurnalistul Radu Moraru, într-o postare bizară făcută pe blogul său - nasul.tv, bate câmpii atrăgând atenția asupra unui adulter ce se pregătește să se înfăptuiască chiar în prima familie a țării - Iohannis.

"Daca esti Presedinte al Romaniei, adica cel mai ales dintre romani si reprezinti TARA si NEAMUL atit in Prezent cit si in Istorie, atunci toti pulifricii care sint sefi ai Serviciilor Secrete au o misiune istorica: sa ne protejeze neamul sa ne facem de rahat atit in Prezent cit si in Istorie! Adica sa il protejeze pe Presedinte si Familia acestuia! OBLIGATORIU!!!

Daca doamna Carmen Iohannis se pregateste de o aventura erotica fiind profund nemultumita de absenta Sotului cuprins de mari indatoriri de Stat, atunci Serviciile trebuie sa intervina! Ori anuntind-o pe Doamna ca il face de ris pe alesul Neamului, ori pe Domnul daca Doamna nu isi baga hormonii in sertarul prezidential!

E simplu! Romania nu are voie sa ajunga de Rusinea Lumii!

Daca nici Doamna si nici Domnul nu reactioneaza, atunci toti Sefii Serviciilor trebuie sa demisioneze si sa spuna public MOTIVUL! Iar atunci poporul va cere Suspendarea Iresponsabililor", scrie Radu Moraru pe blogul său.

Informația trebuie privită cu reținere, dar, totuși, jurnalistul Radu Moraru, proprietarul televiziunii Nașul TV este considerat un apropiat al serviciilor secrete, chiar el dezvăluind că a fost recrutat și că s-a încercat înregimentarea lui cu grad de colonel, așa că...

Ce vrea să spună autorul în rândurile pe care le-a scris? De ce le-a scris, pe baza căror informații? L-a pus cineva să le scrie? E ceva adevărat sau e vorba doar de o simplă fumigenă lansată în preambulul unei campanii electorale în care se dă la gioale direct, fără complexe și fără eleganța unor actori politici? 

Bine că toate întrebările de mai sus nu sunt pe lista subiectelor pentru Bac, altfel era jale, pentru că nimeni, cu excepția lui Radu Moraru, nu poate răspunde clar și explicit. 

Până în acest moment Administrația Prezidențială nu a comentat articolul, poate pentru a nu declanșa un scandal și a atrage și mai mult atenția asupra subiectului, poate că nu l-a citit încă sau poate că îl urmărește cu preocupare, după cum știm că reacționează Klaus Iohannis la fiece situație de criză, internă sau internațională.

SHARE