Cătălin Striblea: "Va anunţ că un sfert din capul meu a stat într-un frigider câteva luni"

14 Dec 2016

Acuzaţiile aduse doctorului Gheorghe Burnei au stârnit multă emoţie în rândul românilor. Chirurgul este adulat de mii de părinţi ai copiilor pe care i-a operat cu succes şi care nu cred o iotă din acuzațiile procurorilor, pe de altă parte, este urat şi dispreţuit pentru procedurile pe care le-ar fi facut de altii care nu se indoiesc de vinovatia lui.  

  • Cătălin Striblea: "Va anunţ că un sfert din capul meu a stat într-un frigider câteva luni"

Unul dintre cei care au încercat să lămurească lumea privind procedura de păstrare a oaselor umane în frigider este realizatorul TV Cătălin Striblea, care a postat pe Facebook următoarele rânduri:

"Mă tot uit pe diversele materiale apărute pe arestul la domiciliu al doctorului Burnei. Nu mă bag în partea juridică, dar văd că e prezentat că fiind ceva senzaţional că în frigiderul din cabinet erau oase şi ţesuturi umane. Şi asta mă lasă masca pentru că oamenii care au scris treaba aia, chiar nu înţeleg ce e prin spitalele din România.
Va anunţ pe această cale că un sfert din capul meu a stat într-un frigider câteva luni. Pentru că nu ai altfel cum să-l păstrezi. Şi, da, se ţin sub cheie în frigiderul pacientului sau în cele speciale de la chirurgi dintr-un motiv banal: oasele astea se fură. Nu cele de la cap, care se potrivesc doar la proprietar, dar cele de la mâini şi picioare se fură.
Am un prieten care şi-a ţinut un os în frigiderul din salon câteva luni bune. Şi se face asta mai ales dacă sunt oase pentru implant. Oamenii chiar vor să ştie pe unde sunt. Asta e ţară. Iar senzaţional e că se fură şi astea, nu că stau în frigider", a scris realizatorul tv.

În 2013, Cătălin Striblea a suferit un atac vascular cerebral găsind forța de a merge mai departe după o experiență care îți schimbă viața, dar nu ți-o dă peste cap.
"Trebuie să cauți în tine lucrurile care să te împingă să mergi mai departe și te ajută să îți trăiești viața. Până la urmă, eu mă consider un om norocos pentru că trăiesc și pentru că am o grămadă de oameni faini lângă mine", declara Striblea în perioada de recuperare.

SHARE