Ce s-a întâmplat când Cristiano Ronaldo a trecut pe lângă Buffon, la interviu, după scandalul din finalul partidei - video

12 Apr 2018

Imediat după scandalul de la finalul partidei dintre Real Madrid și Juventus, iscat de faptul că spaniolii au primit un penalty chiar în prelungirile meciului, în zona mixtă de la vestiare, Gianluigi Buffon oferea un interviu jurnaliștilor.

  • Ce s-a întâmplat când Cristiano Ronaldo a trecut pe lângă Buffon, la interviu, după scandalul din finalul partidei - video

Prin spatele său, la un moment dat, trece Cristinano Ronaldo, întâlnirea celor doi oferind un exemplu despre modul în care doi sportivi se pot respecta, chiar dacă adrenalina generată în tensiunea confruntării pe care au avut-o, părea să-i fi transformat în dușmani pe viață.

Portarul de 40 de ani, care l-a lăudat în mai multe rânduri pe Ronaldo, s-a oprit din declarații și cei doi s-au îmbrățișat și s-au pupat. Încă o dovadă a respectului uriaș pe care și-l poartă cele două legende ale fotbalului mondial.

Prin momentul pe care l-au împărtășit lumii, Ronaldo și Buffon au demonstrat încă o dată că sunt cu adevărat niște modele de urmat.

Buffon l-a făcut praf pe arbitrul partidei, după ce acesta a acordat un penalty pentru Real Madrid în ultimul minut al prelungirilor. 

"A fost o zecime de penalty. Nu știu ce a văzut arbitrul, dar a fost o fază discutabilă. Nu poți dicta penalty la o asemenea fază, petrecută în al treilea minut al prelungirilor. Echipa a dat totul, iar un om nu poate distruge un asemenea vis, după o revenire extraordinară, după o asemenea fază. 
Cu siguranță, nu ai o inimă în piept dacă faci asta, ci un coș de gunoi. Dacă nu ai caracterul să arbitrezi un asemenea meci, disputat pe un astfel de stadion, mai bine stai în tribună alături de soție și copii, bea un suc și mănâncă chipsuri.

Puteam să îi spun orice arbitrului în acel moment, dar el trebuia să înțeleagă ce dezastru a creat. Dacă nu ai curajul să iei o decizie și nu poți face față presiunii, stai în tribună și mănâncă chipsuri. Decizia asta a fost a unui animal, nu a unui om", a  spus Buffon, la microfonul Mediaset Premium.

SHARE