Tupeu! Reacţia unei cerşetoare în momentul în care o femeie refuză să îi dea bani

11 Oct 2017

O locuitoare a Aradului a trăit o experiență extrem de neplăcută, în momentul în care aflându-se la cumpărături a fost abordată de o cerșetoare, relatează aradon.ro.

  • Tupeu! Reacţia unei cerşetoare în momentul în care o femeie refuză să îi dea bani
  • Tupeu! Reacţia unei cerşetoare în momentul în care o femeie refuză să îi dea bani

Țiganii cerșetori au împânzit terasele și parcările supermarket-urilor din Arad, spre disperarea locuitorilor orașului. Unii dintre aceștia au trecut la un nivel superior, în grupuri mai mari, pur și simplu îi hărțuiesc pe cei mai slabi de înger, pe care au pus ochii și de la care sunt convinși că pot scoate niște bani.

O arădeancă se îndrepta spre mașina sa, aflată în parcarea supermarket-ului din care tocmai ieșise, când a fost abordată de o țigancă cu un copil în brațe care insista, deși fusese refuzată, să-i dea niște bani.

Frustrată de refuz, țiganca a urmărit-o pe femeie până la mașină, unde aceasta se oprise să își pună cumpărăturile, și, de nervi că nu s-a ales cu niciun ban, a împins cu putere ușa mașinii peste ea, spunându-i să îi facă loc.

Asta nu e toată întâmplarea! După ce a dus căruciorul la loc, o altă țigancă i-a cerut mâncare, însă, spre deosebire de prima, aceasta nu mai era singură, ci însoțită de un grup format din aproximativ zece persoane. Temându-se pentru siguranța ei, femeia a alergat la mașină și a plecat în grabă.

”Cum este posibil să se întâmple așa ceva într-un oraș care se vrea civilizat? De ce nu face nimeni nimic?” Sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem și noi, și mii de arădeni care sunt agresați zilnic de cerșetori agresivi, fie la terase, fie în parcările marilor magazine, fie pe stradă, ziua în amiaza mare, fie la platformele de gunoi de prin cartiere. De ce Aradul a ajuns plin de astfel de oameni?”, se întreabă arădeanca.

O echipă de jurnaliști de la aradon.ro s-a dus în parcarea supermarket-ului respectiv, unde a regăsit-o pe țiganca cu pricina la ”locul de muncă”, ținându-se scai de cei care ieșeau de la cumpărături. După ce i-a zărit, țiganca i-a înjurat pe ziariști și a dispărut rapid de la fața locului.

SHARE