Tânărul basarabean împuşcat, găsit pe câmp, în Bistriţa este un popular fotograf din Odessa

15 Apr 2018

Un tânăr basarabean cu dublă cetăţenie - moldovenească şi ucraineană - a fost găsit cu şase plăgi împuşcate pe un deal din Bistriţa-Năsăud, de un agricultor care ara, în jurul orei 3 dimineața. 

  • Tânărul basarabean împuşcat, găsit pe câmp, în Bistriţa este un popular fotograf din Odessa

Vadim Malogolovenko, un basarabeano-ucrainean în vârstă de 31 de ani, a fost găsit împuşcat sâmbătă dimineaţa, în Cepari, o localitate din Bistriţa, rătăcind pe dealurile din zonă, plin de sânge, cu șase plăgi împuşcate. 

Bărbatul a fost observat de un agricultor care-şi ara terenul şi care a sunat la 112 pentru a anunţa cele întâmplate. În scurt timp, la faţa locului a venit o ambulanţă şi l-a preluat. 

Victima nu vorbea româneşte aproape deloc, însă a reuşit să îi spună salvatorului său că cel care-l însoțea în călătorie, şi el de cetățenie moldovenească, l-a împuşcat şi că-l caută să îl omoare. 

Conflictul spontan dintre el şi agresorul său ar fi în într-o casă aflată în construcţie din Cepari, unde anchetatorii au găsit tuburile de cartuş şi urme de sânge.

”Se duceau în Ungaria, s-au certat, pentru că Vadim ar fi aflat de ceva nereguli şi de aici ar fi plecat tot. Atât ştiu”, a precizat o apropiată a familiei victimei pentru cotidianul Adevărul

Sursa citată mai spune că victima şi agresorul au copilărit în acelaşi oraş din Republica Moldova, însă nimeni nu ştie cum au reluat legătura după atâţia ani, având în vedere faptul că Vadim locuia împreună cu familia sa, de mai bine de un deceniu, în Odessa. 

Apropiata fotografului a respins categoric varianta potrivit căreia Vadim ar fi avut vreo legătură cu drogurile. Aceasta spune că fotograful nu a consumat niciodată droguri şi nici nu avea persoane care au treabă cu drogurile în anturaj.

Pe individul care l-a împuşcat, se pare, nu îl cunoaşte nici familia lui Vadim, cei doi reluând legătura în urmă cu aproximativ o lună.

Agresorul, tot basarabean, a fost prins la 3-4 ore după incidentul din Bistriţa, pe raza judeţului Maramureş, după ce maşina în care se afla a fost oprită de un filtru al Poliţiei, pe baza informaţiilor furnizate oamenilor legii de cel rănit. A fost trimis ulterior în arestul Poliţiei din Bistriţa. Nu se cunosc momentan informaţii despre identitatea acestuia sau motivele agresiunii.

Vadim Malogolovenko este un cunoscut fotograf, specializat pe fotografie de eveniment şi a colindat întreaga Europa pentru a realiza cele mai spectaculoase şedinţe foto de nuntă. Lucra în acest domeniu de mai mulţi ani. Potrivit informaţiilor de pe reţelele de socializare, Vadim realizase astfel de şedinţe foto în Franţa, Austria, Italia, Ungaria, Rusia, Turcia. 

Malogolovenko s-a născut în Republica Moldova, însă locuia alături de familie în Ucraina, în Odessa, este căsătorit şi are o fetiţă cu vârsta de 8 ani.

SHARE