Cine va fi cavalerul de onoare al Prințului Harry la nunta cu Meghan Markle?

05 Dec 2017

Nici nu e greu de ghicit. Cei doi frați, iubiți de oamenii din întreaga lume, au avut o viață complicată, în ciuda faptului că sunt prinți și s-au bucurat de o aura strălucitoare: moartea mamei lor, în acel accident stupid de circulație, le-a marcat puternic destinele, mai ales pe cel al mezinului Harry, puternic marcat de dispariția prințesei Diana, și care s-a bizuit mereu, de atunci, de protecția, sfaturile și îndrumarea fratelui sau, William.

  • Cine va fi cavalerul de onoare al Prințului Harry la nunta cu Meghan Markle?

Astfel că zvonurile spun că Prințul William este alegerea lui Harry pentru rolul de cavaler de onoare. O problema ar fi că, în Marea Britanie, la nunți, nu există acest ritual, al desemnării unui cavaler, dar că William a încălcat deja regulă la nuntă lui cu Kate, și l-a avut pe Harry alături.

Se știe însă că Prințul Harry este un bărbat nonconformist, care sparge barierele impuse de cutume una după altă, astfel că nu doar că l-a rugat pe William să-I fie cavaler, dar și copiii fratelui sau vor avea roluri importante: Charlotte, 2 ani, va fi domnișoară de onoare, iar fratele ei, George, 4 ani, va fi și el cavaler.

Kate Middleton se pare totuși că nu va avea nici un rol “festiv” la nuntă lui Harry, spunându-se că nu se va implica deoarece nu o cunoaște aproape deloc pe viitoarea sa cumnată, Meghan Markle.

 

 

 

 

 

 

 

SHARE