Ciutacu reacționează la comunicatul DNA: O somez public pe șefa paraditorilor...

12 Feb 2018

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat ironic, după ce numele său a apărut într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție, în care dezvăluirile de duminică seară ale fostului deputat Vlad Cosma sunt prezentate ca având scopul de compromitere a procurorilor şi ofiţerilor de poliţie care au instrumentat mai multe cauze penale.

  • Ciutacu reacționează la comunicatul DNA: O somez public pe șefa paraditorilor...

În amintitul comunicat al DNA, numele lui Ciutacu este invocat în cadrul unui plan în care se plănuia instrumentarea scandalului produs de înregistrările lui Cosma. 

”Kovesi e ca ministrul propagandei lu’ Saddam. Cu tancurile americane în spate, proclamă victoria supremă. Și-i ia pe buletin pe bieții procurori de la Ploiești, șantajați și înregistrați, în sediul DNA, unde nu se intră cu aparatură, de Cosma ăl mic. Nici măcar nu bate câmpii cu grație. Cu regret o anunț, n-a discutat nimeni cu Ciutacu. O mint și sifoanele...

UPDATE: O somez public pe sefa paraditorilor ca, daca are fie si o singura dovada (telefonic/ambiental) ca “s-a vorbit cu Ciutacu”, s-o dea publicitatii; impreuna cu restul probelor monstruoasei coalitii sau separat”, a scris Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

SHARE