Controversă. Elevul combinat cu directoarea de liceu, același cu cel din clipul Coaliției pentru Familie?! - foto/video

15 Mai 2018

În mare târg al României se agită din ce în ce mai mult apele... Semn că cultura globală nu e doar o vorbă-n vânt, invidioase pe libertinele cadre didactice americane, care au pornit a se înfrupta trupește din trufandalele ce le vin la orele de curs, și cele din România par a lăsa pe planul doi evoluția spirituală...

  • Controversă. Elevul combinat cu directoarea de liceu, același cu cel din clipul Coaliției pentru Familie?! - foto/video

Cel mai recent caz de acest gen s-a petrecut la Focșani. Un adevărat scandal s-a propagat după apariția în mediul online a unor imagini în care directoarea Liceului de Artă Gh. Tattarescu, Diana Rozalia Tăicuțu, îi explica unui elev al unității de învățământ cum și sexul se poate ridica la nivel de artă.

S-a lăsat cu demisia doamnei director din funcția pe care o ocupa. Dar, scandalul pare că-și dorește să continue, și mai abitir!

Unul dintre jurnaliștii locali, Sebastian Oancea, redactor-șef la Vrancea 24, a descoperit o asemănare mai mult decât evidentă între protagonistul scenei de amor cu directoarea și unul dintre tinerii care promovează Referendumul pentru modificarea Constituției, solicitat de Coaliția pentru Familie.

”Bă, nu suntem noi o nație de ipocriți? Tipul filmat când se iubea cu doamna director de la Liceul de Arte din Focșani e același cu cel din clipul Coaliției pentru Familie. Adică, dă-mă dreaq, cum vine asta? Saghin Ovidiu tu ești, bă, băiatule? Întreb și eu ca jurnalistul”, a scris Sebastian Oancea, pe contul său de Facebook.

Cum până la ora editării acestei știri, tânărul, deși mai mult decât avizat, Focșaniul e un oraș mic, nu răspunsese întrebării jurnalistului, ne-am oferit plăcerea de a face o interpolare a imaginilor prin care am evaluat posibilitatea ca aceeași persoană să fie în ipostazele descrise. Am folosit aplicația Face Recognition - faceplusplus.com.

Comparație tânăr clip Coaliția pentru familie - elev de la Liceul de Artă Gh. Tattarescu

Comparație elev de la Liceul de Artă Gh. Tattarescu - tânăr din pozele cu directoarea

În ambele ipostaze, probabilitatea este foarte ridicată. Și dacă-i așa, putem să ne reamintim, ca întotdeauna cu drag, de Caragiale - ”Unde nu-i morală, vai de prințipii”...

SHARE