Un băiat a fost bătut crunt de tatăl său pentru că a îndrăznit să-și taie două felii de salam

07 Iul 2018

Realitatea cruntă, care doare, deasupra oricărei înțelegeri...

  • Un băiat a fost bătut crunt de tatăl său pentru că a îndrăznit să-și taie două felii de salam

O familie din comuna Silvilești, județul Gorj, descrisă de primar ca fiind de un alcoolism ”sub orice critică”, are cinci copii - trei băieți și două fete.

Două dintre fete au reușit să evadeze din viața mizeră în care trăiau și s-au căsătorit imediat ce au împlinit 18, mutându-se în orașul Motru, fiecare dintre ele luând câte un frate mai mic, să locuiască la ele și să meargă la școală.

Unul dintre cei doi băieți a dorit să-și viziteze părinții, proastă idee! În momentul în care a ajuns în casa părintească, adolescentului în vârstă de 15 ani i s-a făcut foame, a deschis frigiderul și și-a tăiat două feliuțe de salam. 

A fost surprins de tatăl său, care, enervat de faptul că și-a permis să taie din bucata de salam, s-a năpustit ca o vijelie asupra lui și l-a bătut atât de rău încât i-a rupt un braț și i-a dat sângele pe nas. Puștiul fost dus la spitalul din Motru, unde i-a fost pusă mâna în ghips.

Poliția l-a reținut pe tată, pentru care instanță a respins cererea de arest preventiv înaintată de procurori, pentru că, nu-i așa, nu reprezintă niciun pericol public.

După ce a relatat polițiștilor toate detaliile despre bătaia la care a fost supus, băiatul, probabil intimidat de tată, și-a retras plângerea și dosarul penal deschis pe numele agresorului poate fi închis.

SHARE