Mai avem speranță! Lecție de cinste, educație și bună creștere a unui puști

27 Apr 2018

Această întâmplare nu are cum să ajungă în fiecare casă, iar eroul ei va rămâne un anonim, deși merită apreciat, oferit drept model celor de-o vârstă cu el. Ce echipă de reporteri l-ar căuta și ar merge să discute cu el, să-i cunoască familia, să le mulțumească din partea noastră pentru educația pe care i-au oferit-o? Cine ar mai avea cutezanța să înceapă principalul buletin de știri al zilei cu o informație atât de frumoasă și nu cu una care să nu ne șocheze, traumatizeze, pițiponceze, cocalarizeze, exaspereze? 

  • Mai avem speranță! Lecție de cinste, educație și bună creștere a unui puști

Pe scurt, un copil aflat pe o trotinetă, din neatenție, a lovit o mașină. Rezultatul ciocnirii părea evident, într-unul dintre stopurile autovehiculului. În loc să fugă, puștiul a așteptat cuminte proprietarul mașinii, oferindu-i toți banii pe care îi avea asupra lui dorind să-și răscumpere astfel greșeala. Culmea, stopul era deja spart, iar proprietarul a rămas stupefiat de gestul copilului, petrecut într-o lume în care oameni în toată firea produc accidente și fug de la locul faptei.

Și chiar dacă fapta relatată pe un cont de Facebook e doar o plăsmuire, pe care o puteți citi în extenso mai jos, pe lângă toate tâmpeniile pe care le inventează media, asta chiar ar merita răspândită, pentru că e de bine!

SHARE