Reacția tinerilor după ce unui copil al străzii i s-a refuzat accesul pe patinoar - video

16 Dec 2016

Facebook-ul a reușit să smulgă ce-i mai bun în oameni, după ce, impresionați de povestea unui copil al străzii, mai multe persoane din Baia Mare au pus mână de la mână să-i cumpere haine, mâncare și un skateboard.

  • Reacția tinerilor după ce unui copil al străzii i s-a refuzat accesul pe patinoar - video

Surpriza serii pentru micuțul oropsit al soartei, dorința cea mai aprigă a sufletului său, a fost o vizită la patinoar. Numai că, deși avea bilet, copilul nu a fost lăsat să se bucure cum și-ar fi dorit pe gheață, fiind scos cu forța, pentru că -  "au dreptul să-și aleagă clientela"!

Revoltați de atitudinea administratorului patinoarului, într-un gest de solidaritate, tinerii din Baia Mare au hotărât să boicoteze patinoarul, lansând mesaje pe Facebook cu îndemnul #numerglapatinoar.

Oamenii,chiar și administratorii de patinoar, au nevoie de educație, au nevoie să înțeleagă faptul că atunci când poți face un suflet fericit, nimic altceva nu mai contează... Oare se mai poate în zilele noastre să fim oameni, să fim buni, calzi, să ne pese cu adevărat de cei din jurul nostru? Măcar un pic...

SHARE