Rușine! Secretar de stat în MTS: 'Să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre' - video

02 Aug 2018

Când zici că nu se poate mai rău, atunci îți sare absurdul drept în față, mai ceva ca legile lui Murphy...

  • Rușine! Secretar de stat în MTS: 'Să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre' - video

Într-un ”minunat” discurs pe care l-a susținut chiar la federația sportului minții - șahul, Cosmin Butuza, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, băiat îmbracat la patru ace, proaspăt tuns, bărbierit și probabil mirosind a colonie din cea mai scumpă, a umplut aerul încăperii de împuțiciunea agramatismului său.

”Avem 100 de ani de la Marea Unire și cred că trebuie să ne mândrim cu acest lucru, să arătăm și străinilor că suntem români, că ne mândrim cu Centenarul. Să punem Centenarul pe tricoaiele noastre, pe afișele noastre, pe tot ceea ce înseamnă!", a declarat cu seninătate Butuza.

Probabilor dinstinșii membri ai Federației de Șah vor avea de suferit de acum înainte, din cauza scurt-circuitului produs în mintea lor de declarațiile domnului secretar de stat Butuza.

O nedumerire din partea autorului acestui articol, de ce s-o fi oprit la trei, nu merităm noi, românii, cu astfel de conducători patru? Cvadricoaie domnu' Butuza, aia să punem, cvadri, pentru că avem de unde, și doar e Centenarul, nu?!

SHARE