Cristina Țopescu, tatălui său, internat în spital: Ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult!

13 Mai 2018

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu este internat la Spitalul Elias din Capitală, în stare gravă.  El a fost adus de urgenţă la spital, marţi, în jurul prânzului, unde a primit îngrijiri pe Unitatea de Primiri Urgenţe şi i s-au făcut mai multe investigaţii medicale.

  • Cristina Țopescu,  tatălui său, internat în spital: Ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult!

Cristian Țopescu a ajuns la urgenţă din cauza unui diabet dezechilibrat, netratat, el suferind şi de alte afecţiuni cronice.

În aceste momente de luptă cu boala, fiica sa, Cristina Țopescu, a simțit nevoia să îi transmite un mesaj de încurajare

”Tatal meu lupta, este un luptator. Toata viata am auzit de la el, de cate ori aveam vreo desnadejde: viata e o lupta, deci te lupta ! Si acum vreo luna de zile imi spunea el mie : nu te lasa, nu abandona !

Asta ii spun si eu acum, cand ma intelege, dar nu-mi poate raspunde : ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult !

Ma rog sa mai aiba puterea sa lupte si va multumesc din suflet celor care sunteti alaturi de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup si suflet pentru tara asta intotdeauna. Atat de mult, incat acum poate si asta il costa.

Dar daca ar putea da timpul inapoi, sunt sigura ca ar face la fel, si-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru tara lui, pe care n-a vrut niciodata s-o paraseasca.

Si-a pus tot sufletul in ce-a facut, acum sufletul lui e putin obosit, dar iubirea noastra si poate si a multora dintre voi il vor ajuta sa se ridice din nou. Medicii ii resusciteaza trupul si le sunt recunoscatoare, noi, doar prin ganduri bune, am putea sa-i resuscitam sufletul.

Sper inca intr-o minune, dragii mei, inca mai sper!”, a scris Cristina Țopescu, pe contul său de Facebook.

Ca de obicei, media a năvălit peste acest subiect, așa cum știe, cu picioarele, provocând un apel la decență, din partea Cristinei Țopescu.

”Dragi colegi, exista o confidentialitate a relatiei medic-pacient, pe care, ca jurnalisti, sigur o cunoasteti, exista si o decenta fata de omul care sufera si fata de familia lui, pe care, ca oameni, chiar Oameni, daca s-ar putea, ar fi frumos s-o avem. Voi ati putea da declaratii presei cand cineva drag trece prin asa ceva? Ati putea? Va intreb!”, a scris jurnalista pe Facebook.

SHARE