Mallorca. O mamă și-a abandonat fetița de 5 ani într-un hotel, pentru ca ea să poată bea de dimineața până seara

Mallorca. O mamă și-a abandonat fetița de 5 ani într-un hotel, pentru ca ea să poată bea de dimineața până seara

Un caz de-a dreptul revoltător s-a petrecut în Mallorca, unul care spune multe despre ce-a mai rămas din umanitate…

O irlandeză a fost arestată în Mallorca, după ce pur și simplu și-a abandonat fetița de numai cinci ani în hotelul în care erau cazate, pentru ca ea să poată bea ”din momentul în care s-a trezit până în momentul în care s-a culcat”, relatează Mirror.

Femeia, în vârstă de 45 de ani, și-a lăsat fetița în hotelî n timp ce ea și-a petrecut majoritatea timpului consumând alcool. Fetița a ajuns să fie îngrijită de niște turiști inimoși, care au hrănit-o, au dat-o cu cremă de protecție solară și i-au cumpărat un colac pentru a se putea scălda în piscină.

În ciuda faptului că personalul hotelului a refuzat să-i servească femeii alcool, ea a continuat să bea, cumpărându-și bere de la un supermarket din apropiere.

În cele din urmă, după ce mai mulți clienți ai hotelului au făcut sesizări, irlandeza a fost arestată de Poliția Națională a Spaniei pentru infracțiunea de abandon al copilului.

”A început să bea din prima zi în care a ajuns la hotel. A băut cantități mari și a consumat alcool din momentul în care s-a trezit și până în momentul în care s-a culcat.

A băut doar bere și micuța a fost îngrijită de ceilalți turiști pe care i-a cunoscut în același hotel și care aveau și ei o fetiță. Acei turişti au ajuns să o hrănească şi să se asigure că face duş în fiecare zi.

Personalul hotelului a încetat să o mai servească, dar ea a mers la un supermarket din apropiere pentru a-și cumpăra bere, pe care o consuma acolo”, a declarat șocat un purtător de cuvânt al Poliției.

Fetița a fost găzduită de uncentru de protecție a minorilor până a doua zi când tatăl ei, care se afla în Irlanda, a sosit”, a mai menționat purtătorul de cuvânt.