Dan Puric: Se vrea distrugerea familiei, a Bisericii și acapararea totală a statului românesc. Suntem o colonie, acum vor să distrugă structura - video

13 Ian 2018

Dan Puric, despre un 2018 care se anunță „devastator”: „Tinerii sunt manipulați. Militează pentru ceva, fără să își dea seama că militează pentru distrugerea țării. Se dorește distrugerea familiei, a Bisericii și acapararea totală a statului românesc”

  • Dan Puric: Se vrea distrugerea familiei, a Bisericii și acapararea totală a statului românesc. Suntem o colonie, acum vor să distrugă structura - video

Într-un interviu acordat Mondo TV, Dan Puric vorbește despre așteptările pe care le are de la tinerii români și despre modul în care crede domnia-sa că sunt manipulați.

Puric evidențiază necesitatea de a nu ne îndepărta de calitatea ce ne definește și ne oferă identitate ca neam - de creștin și de român, în ciuda tuturor presiunilor și a trădărilor poporului venite chiar din interior.

"Lumea este disperată pentru că au ales prin vot un partid politic care trebuie să guverneze. S-a constatat că o mare parte este corupt. Țara asta este coruptă de zeci de ani. Cei care luptă împotriva corupției, ce program politic au? În spatele acestui iz revoluționar, ce se ascunde? Cei care sunt corupți, cel puțin nu se ating de Biserică, nu se ating de structura normală a acestui popor.

Tineretul de la noi, care a fost confiscat, militează pentru ceva, fără să își dea seama că militează pentru distrugerea țării. În față le sunt date niște momeli. A apărut și profesiunea de protestatar, au apărut scenariști, teatrul s-a mutat în stradă.

S-a conficat societatea civilă, s-a confiscat revolta, cea care era cel mai curat lucru al unui om, fiind condusă pe programe venite din afară. În spatele acestor tineri, cei care vor să pună ceva în loc pun . Este clar că noi suntem o colonie. Ei vor acum să distrugă structura”, a declarat Puric.

Potrivit lui Dan Puric, poporul român se află la răscruce iar pentru a fi scos din rătăcirea în care se află, pentru a-și recăpăta demnitatea, trebuie să se întoarcă la ceea ce l-a ajutat să-și mențină ființa în viforul istoriei: credința.

"A plecat regalitatea din țară, au plecat oameni de cultură, artiști. Întrebarea e cine mai rămâne? E o prostie să spui că fiecare neam își merită conducătorii pe care îi are. Ce, noi i-am vrut pe Petru Groza sau Gheorghiu Dej? Au fost impuși. Rușii l-au meritat pe Brejnev? Le-a fost impus.

Ar trebui remarcat că după moartea acestor mari oameni, nu sunt oameni de calitate, dar iată că poporul, în esența lui, pe dedesubt, are o foarte mare calitate... E un fior în neamul acesta. Ar trebui ca cei care sunt acum la cârma țării să mediteze asupra acestui aspect și să vadă ce merită cu adevărat acest popor.

Regalitatea nu e o formă de guvernământ, e o formă de normalitate. E cum a zis Părintele Rafael Noica - ”Că Ortodoxia nu este o formă superioară de creștinism. Este creștinismul.” Disocierile acestea între republicani și monarhiști sunt forme de patologie socială. Noi am fost voievodali, noi am fost cu ierarhie, am fost cu domnitor, noi am fost cu regele și lucrul acesta ar trebui să dea de gândit.

Sciziunea aceasta a poporului român este o sciziune artificială. Anul care a trecut a fost unul greu, cumplit, iar anul care vine se pare că va fi devastator. Asistăm la o confuzie premeditată cu o precizie extraordinară.” a spus Dan Puric pentru Mondo TV.

SHARE