Dăncilă, încă nu știe că e premier! 'Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru...'

14 Mai 2018

Viorica Dăncilă a dat o declarație în care pare că se referă la altcineva atunci când pomenște funcția pe care chiar ea o ocupă!

  • Dăncilă, încă nu știe că e premier! 'Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru...'

Într-o declarație făcută în fața jurnaliștilor la Parlament, Viorica Dăncilă, premierul României, se referă la prim-ministru ca la o altă persoană, deși ea ocupă această funcție.

”Domnul Meleşcanu a vorbit cu mine, a vorbit cu primul ministru, şi, bineînţeles, dacă îşi va da acordul primul ministru, va merge. Eu nu pot să-mi dau acordul pentru ceva în care nu am fost întrebată”, a spus Viorica Dăncilă.

În replică, jurnaliștii i-au răspuns: ”Dar dumnevoastră sunteţi primul ministru!”

Declarațiile Vioricăi Dăncilă au fost făcute în contextul în care președintele Klaus Iohannis l-a invitat, marți, de la ora 11:00, la discuții pe ministrul de Externe Teodor Meleșcanu la Palatul Cotroceni, după decizia Guvernului de a demara o analiză privind mutarea ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Ulterior, Viorica Dăncilă a spus că președintele ar trebui să o sune atunci când convoacă un ministru. Pe seară, Administrația Prezidențială a anunțat că a adresat o invitație și premierului Viorica Dăncilă, la aceeași oră.

Concluzia, după această declarație, e că ori doamna Dăncilă are o soră geamănă, ori dedublări de personalitate, ori, chiar și ei, îi este greu să creadă că a ajuns prim-ministrul României...

SHARE