Darren Cahill, un om deosebit - poveste în imagini unice a aventurii Simonei la Roland Garros

13 Iun 2018

Darren Cahill este un om minunat, pe care ți l-ai dori mentor nu numai în tenis, ci și în viață. Noroc sau destin, Simona și Darren au avut șansa să se întâlnească în cel mai potrivit moment al vieții lor - Cahill e plin de dorința de a împărtăși, Simona de a învăța...

  • Darren Cahill, un om deosebit - poveste în imagini unice a aventurii Simonei la Roland Garros

Antrenorul australian a postat pe contul său de Instagram o serie de imagini din aventura lor din acest an la Paris. Imaginile, dar și cuvintele cu care Cahill le însoțește, ne îndreptățesc să multiplicăm aprecierile scrise mai sus.... Go Simo, go Darren, we love you both. Ne bucurăm să ne însoțim în frumoasa noastră poveste!

”Există ceva despre Paris care aduce întotdeauna zâmbetul @simonahalep. Câteva dintre pozele mele preferate din timpul petrecut la Roland Garros, de la prima săptămână de practică, până la ultima zi.

«Singurul mod de a fi cu adevărat mulțumit este să faci ceea ce crezi că este o treabă excelentă, iar singura modalitate de a face o treabă minunat ... este să iubești ceea ce faci» -  Steve Jobs”, a completat Cahill mesajul transmis de imaginile postate.

 

There’s something about Paris that always brings the smile out in @simonahalep A few of my favourite pics from our time at Roland Garros from the practice week through to the final day. “The only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work, and the only way to do great work... is to love what you do” Steve Jobs.

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on

SHARE