De azi, Valentina Pelinel este sotia lui Cristi Borcea și viitoare mamă de gemeni?

12 Sep 2018

Potrivit Wowbiz.ro, Valentina Pelinel si Cristi Borcea au decis să se căsătorească azi la Starea Civilă! Se pare ca deja Pelinel este doamna Borcea cu acte în regulă! Pelinel și Borcea au mers în cateva vacanțe romatice împreună și au luat decizia de a-și uni destinele mai devreme decât era preconizat. 

  • De azi, Valentina Pelinel este sotia lui Cristi Borcea și viitoare mamă de gemeni?

Vocea lumii spune că Pelinel, fost model, în vârstă de 37 de ani, ar fi însărcinată cu fetițe.

De altfel, într-un interviu recent pe care l-a acordat pentru DC NEWS, Valentina Pelinel a declarat că se vede în viitor o soție și o mamă împlinită.

 “Același om, cu aceeași pasiune pentru viață, o mamă și o soție fericită și împlinită…Nu mă concentrez pe trecut sau viitor, ci aleg să trăiesc acum și aici. Este singurul mod prin care putem fi fericiți. În acest prezent continuu, nimic nu-ți lipsește… Nu mă gândesc la ce lipsește, ci la ce există.

Sigur că poate sunt aspecte care nu sunt ideale în viața mea, ca în a fiecărei persoane, dar acceptarea lucrurilor așa cum sunt și vin este cheia echilibrului în viață. Este o lecție importantă cea a acceptării și a renunțării la rezistență și încrâncenare.

Nu avem toate răspunsurile, iar întrebările tind să ne copleșească și să ne consume energia, de aceea e mai important să alegem correct spre ce ne focusam atenția”, a declarat Pelinel pentru DC NEWS.

SHARE