Declaraţia criminalei de la metrou: Nu mă interesa ce a păţit, doar încercam să îmi găsesc pantaloni mai ieftini

12 Sep 2018

Cu detașare și sânge rece, Magdalena Şerban a explicat astăzi ce s-a întâmplat pe 12 decembrie 2017, atunci când a împins-o spre moarte pe Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani, însărcinată, pe care nici nu o cunoştea.

  • Declaraţia criminalei de la metrou: Nu mă interesa ce a păţit, doar încercam să îmi găsesc pantaloni mai ieftini

"Am împins-o o dată după care m-a împins și ea, apoi am împins-o și eu ca să nu cad pe podea. A opus rezistență. A venit metroul și am plecat, am ieșit afară, am mâncat și am cautat iar de serviciu pe la magazine și am întrebat daca au nevoie de vânzător, nu am găsit și m-am întors la metrou", şi-a început declaraţia Magdalena Şerban.

"Apoi pe peron mă uitam la mai multe persoane și vedeam negru în jurul meu, la fiecare ce face. O fată care a venit mult spre mine în fața mea am împins-o fără să-mi dau seama. A căzut pe șine și nu se putea ridica de acolo pentru că era înălțimea mare.

Doar un barbat ar fi putut să o scoată de acolo. Când era cazută striga ca pot să-i iau geanta, moment în care eu am dat cu piciorul în geantă. Fata era cu mâinile întinse, iar geanta era în una din mâinile ei. Nu am încercat să o ajut și nu am văzut lovitura dată de metrou pentru că am plecat", a continuat relatarea Magdalena Şerban.

Ea a precizat că nu a fost afectată niciun moment de moartea victimei sale, care a fost spulberată de un tren după ce a împins-o de pe peron. 

"Toate persoanele care erau acolo au văzut că era cineva pe șine, dar nu a sărit nimeni pentru ca venea metroul. Am plecat de acolo și am auzit țipete, dar eu eram deja pe scările rulante. Apoi am plecat să-mi cumpar pantaloni și de acolo m-a luat Poliția. Am stat două ore să-mi cumpăr pantaloni.

Nu m-am întrebat ce a pățit persoana pe care am împins-o pe șină, pe mine mă interesa să-mi gasesc pantaloni mai ieftin. Regret faptele comise", şi-a încheiat declaraţia femeia care riscă să îşi petreacă restul vieţii în spatele gratiilor.

SHARE