Directoarea Liceului de Artă din Focşani a demisionat după ce a fost implicată într-un scandal amoros cu un elev

14 Mai 2018

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a demarat o anchetă după ce în mediul online au fost publicate fotografii în care ar apărea în ipostaze intime directorul Liceului de Arte din Focşani, profesoara Diana Rozalia Tăicuţu, şi un elev de 18 ani. 

  • Directoarea Liceului de Artă din Focşani a demisionat după ce a fost implicată într-un scandal amoros cu un elev

Potrivit cotidianului Adevărul, profesoara a cerut retragerea tuturor imaginilor publicate în mediul virtual și preluate de presa locală, amenințând cu acționarea în judecată.

"Viaţa mea intimă şi privată nu poate deveni subiect de presă doar pentru a-i folosi fostului meu soţ în procesul de divorţ. Vă rog să retrageți imaginile pentru care am formulat plângere penală împotriva fostului meu soţ.

De asemenea, nici dacă în viaţa mea privată de persoană desparţită în fapt de soțul meu ar interveni o relație cu un adult în varstă de 20 de ani, adica mai tânăr cu 14 ani decât mine, nu aş permite nimănui să îmi vatăme viaţa personală pentru un astfel de lucru. De aceea, în numele respectului pe care vi-l port ca publicaţie serioasă vă rog să retrageţi imaginile", a transmis profesoara unei publicații locale. 

Luni dimineaţă, profesoara Tăicuţu Diana Rozalia, director al Liceului de Arte din Focşani, şi-a înaintat demisia din funcţie.

"Indiferent de rezultatul final al cercetării întreprinsă de reprezentanţii instituţiei noastre, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea condamnă categoric şi se delimitează de astfel de acţiuni care dăunează interesului învăţământului şi prestigiului profesiei de dascăl”, ransmite conducerea ISJ Vrancea.

Elevul care ar avea o relaţie cu profesoara are vârsta de 18 ani.

SHARE