Noul președinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate a donat soacrei sale... Bucureștiul!

09 Iul 2018

După ce ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, l-a demis, la sfârşitul săptămânii, pe preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate, George Fazacaş, în această funcție a fost numită fosta lideră a organizaţiei de femei PC Argeş, Adi Croitoru.

  • Noul președinte al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate a donat soacrei sale... Bucureștiul!

Agenţia Naţională pentru Arii Naturale Protejate a fost înfiinţată în anul 2016, funcţionând în subordinea Ministerului Mediului.

De altfel, Adriana Croitoru le promisese lucrul acesta celor de la Agenţia Regională de Mediu Piteşti - ”am să vin secretar de stat şi am să termin cu toţi de pe aici” - după ce pierduse procesul prin care cerea anularea deciziei de eliberare a sa din funcția de consilier superior și cerea daune de 50.000 de lei.

Ca fapt divers, în perioada în care a activat la ARM Piteşti, Adi Croitoru a fost în vizorul DNA pentru neregulile şi incendiul de la Global Eco Center Câmpulung Muscel, asta şi ca urmare a raportului pe care l-a întocmit Corpul de control al fostului ministru al Mediului, Attila Korodi.

Dar, cel mai interesant lucru ce-l putem spune despre doamna Croitoru este că în declarația de avere depusă în mai 2017, ca director al Direcției Biodiversitate din ministerul Mediului, într-un act de extremă generozitate, a donat soacrei sale, Raisa Croitoru... Bucureștiul!

Da, nu e o glumă, scrie negru pe alb într-o declarație de avere pusă la dispoziția publicului pe site-ul ministerului Mediului - www.mmediu.ro.

Pentru unii, poate părea o greșeală minoră, dar e un simplu act ce demonstrează capacitatea de a se concentra și de a trata cum se cuvine un act solicitat de statul român unui angajat al său...

SHARE