Eleva care a criticat sistemul de învățământ, pleacă din ţară: 'Las în urmă o Românie dominată de ipocrizie şi prostie'

12 Feb 2018

Anna Andronache, eleva din Târgovişte ale cărei mesaje au devenit virale pe Facebook după ce a criticat sistemul de învăţământ, într-un jurnal al lucrurilor din şcoala sa pe care le considera nepotrivite, spune că a fost învinsă de sistem şi că, împreună cu părinţii ei, pleacă din România.

  • Eleva care a criticat sistemul de învățământ, pleacă din ţară: 'Las în urmă o Românie dominată de ipocrizie şi prostie'

A caracterizat-o public pe profesoara de matematică ca având un ”comportament dominant şi cât se poate de ipocrit”, i-a numit pe unii dintre profesori ”incompetenţi”, s-a luat şi de colegi de clasă, devenind o portavoce a tinerilor generației sale, una dintre cei puțini care-și pot permite propriile idei, după toate aceste aventuri, Anna Andronache a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că părinţii ei au decis, pentru binele ei, să părăsească România. 

”Nu mă aşteptam să scriu asta atât de repede, dar acum pot să vă anunţ că mă mut în altă ţară. Asta se datorează părinţilor mei care işi lasă viaţa confortabilă de aici şi o iau de la zero în altă ţară pentru mine. Las în urmă o Românie dominată de ipocrizie şi prostie care nu o să-mi lipsească”, este mesajul prin care Anna Andronache îşi anunţă plecarea din ţară.

SHARE