Un englez, prost, i-a dat 35.000 de lire unei bucureștence. Și tot nu s-a întâlnit cu ea!

12 Oct 2017

35.000 de lire a scos din buzunar un englez, pentru a trăi un vis ce n-avea nicio șansă să se întâmple, oricât de mult și-ar fi dorit - o bucureșteancă, în carne și oase, de 27 de ani.

  • Un englez, prost, i-a dat 35.000 de lire unei bucureștence. Și tot nu s-a întâlnit cu ea!

Evident, naivul a întâlnit-o pe femeia visurilor sale pe internet, și, după cum aproape că zice poetul, ”o vede azi, o vede mâine, astfel dorința-i gata”!

Ea, mai întâi de toate a avut nevoie de bani pentru a se putea întâlni, englezul a cotizat, mult prea încântat să mai judece doar cu capul pe care îl are pe umeri. După aceea, după ce și-a făcut mai multe adrese de emai, tipa i-a scris, în numele unor prietene virtuale de-ale ei, că este extrem de bolnavă, fiind internată în spital, și de data asta englezul a scos bani, sănătatea înainte de toate, nu?

Apoi, în ideea unui scenariu deloc fericit, femeia a considerat că e cazul să pună capăt relației virtuale, anunțându-l pe iubărețul englez, prin intermediul email-urilor prietenelor sale imaginare, că și-a dat obștescul sfârșit. Dar asta nu a fost și finalul extorcării britanicului, pentru că i-a mai cerut bani, pentru toate cele necesare îngropării și apoi pentru a închide niște diferende cu băncile, proces în urma căruia bărbatul ar fi urmat să-și primească banii înapoi.

Până aici a suportat englezul, care într-un final a trebuit să recunoască în fața propriului ego că a fost țepuit. A reclamat-o la poliție pe înșeloarea sa, care, în urma unei anchete a poliției a fost identificată și arestată.

Astfel finalul poveștii îl găsește pe englez fără să o fi întâlnit vreodată pe femeia visurilor sale, iar pe româncă pe cale să se ducă la liniștit, dar mai puțin luminat și fără verdeață...

SHARE