Florin Chilian despre copilăria lui: “Am trăit în canal şi sunt acum, la zece metri de locul ăla, dar nu vreau să mă uit acolo”

05 Dec 2017

Florin Chilian nu vorbește decât foarte rar de copilăria sa tristă, în care, într-o vreme a fost nevoit să trăiască pe stradă. Într-o emisiune televizată, artistul a povestit o scurtă secvență din acea perioada:

  • Florin Chilian despre copilăria lui: “Am trăit în canal şi sunt acum, la zece metri de locul ăla, dar nu vreau să mă uit acolo”

"Am trăit într-un canal timp de un an de zile. Mâncăm 5-6 bomboane pe zi şi atât. Cineva mi-a înfundat pe gât mămăligă cu lapte şi am ajuns la urgenţă la spital, apoi n-am mâncat zeci de ani mămăligă. Eram pe străzi, umblăm pe străzi încercând să facem rost de bani să mâncăm. Eram nevoit să fur să am ce mânca, am trăit în canal şi sunt acum, la zece metri de locul ăla dar nu vreau să mă uit acolo. Nu m-am văzut niciodată căsătorit, nu voiam să am un copil, aveam o spaimă. N-am crezut că ă să ajung aici vreodată”, a spus Florin Chilian.

SHARE