Florin Piersic, vizibil apăsat de povara anilor: "Iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop şi care mă ţin pe picioare"

05 Dec 2017

Marele nostru actor, Florin Piersic, apare într-o imagine postată pe Facebook de Marcel Pavel, care a stârnit multe reacții de uimire. Piersic a fost împreună cu Pavel într-un turneu în Chișinău, iar artistul pare slăbit și mult mai apăsat de povara vârstei comparativ cu anul trecut în aceeași vreme, când apărea în emisiunile realizate de Dan Negru la Antena 1.

  • Florin Piersic, vizibil apăsat de povara anilor: "Iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop şi care mă ţin pe picioare"
  • Florin Piersic, vizibil apăsat de povara anilor: "Iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop şi care mă ţin pe picioare"

“Super tare, doar că maestrul e foarte schimbat! Înțeleg bătrânețea, dar e vizibil afectat… ÎN ultimul timp, nu prea a mai apărut în public, poate și de asta”, este doar unul dintre comentariile de pe Facebook.

De altfel, în urmă cu câteva luni, maestrul Piersic povestea că este satul de câte medicamente I s-au prescris. “Sunt bolnav. De medicamente. În special de vitamine. De fapt, ar fi cazul să recunosc că iubesc cel mai mult pastilele cu care mă îndop şi care mă ţin pe picioare. Mi-a zis o doctoriţă din Germania că sunt sănătos tun, dar după ce m-am întors în ţară, mi-a trimis prin poştă un pachet mare cu medicamente, pe care să le iau la ore fixe. O perioadă am luat şi câte 40 de pasile pe zi, dar la final am fost că nou”.

 

 

SHARE