Funeriu, Reginei Margareta: Cucoană, fă bine şi plăteşte corect oamenii care lucrează pentru voi!

07 Dec 2017

Într-o postare făcută pe contul său de Facebook, fostul ministru al Educaţiei Daniel Funeriu îi reproşează Reginei Margareta că nu a făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile şi îi transmite că, înainte de a avea grija românilor, ar trebui să aibă grijă de platanii şi să îi plătească cât de cât corect pe oamenii din localitate, care lucrează pentru familia regală.

  • Funeriu, Reginei Margareta: Cucoană, fă bine şi plăteşte corect oamenii care lucrează pentru voi!

”Nu cred că sunt în situaţia lipsei de respect faţă de memoria lui Mihai I dacă îi spun acestei cucoane, Margareta, să se oprească. O spun în calitate de copil al Săvârşinului care şi-a început şcoala în curtea reşedinţei regale din Săvârşin, care a bătut mingea pe terenul de fotbal al Regelui, care mergea zilnic la şcoală pe drumul dinspre gară făcut de acesta, care hrănea veveriţele din curtea reşedinţei şi se ascundea printre stejarii de acolo.

Şi care încă de la 6 ani avea pentru Rege un soi de pioşenie infantilă: aşa cum spuneau bătrânii din sat, eu eram sigur că va reveni şi ne va face bine.

Cucoană: nu aţi făcut nimic pentru Săvârşin în afară de a-i exploata frumuseţile, iar înainte să ai grija românilor, ai grijă de superbii platani din jurul reşedinţei de la Săvârşin, fă bine şi plăteşte cât de cât corect oamenii care lucrează pentru voi acolo.

În poze vedeţi aşa-zisul cămin cultural din Săvârşin, care este la fix 20 de metri de reşedinţa regală şi terenul de fotbal, mai distrus ca acum 40 de ani”, scrie fostul ministru, postând şi fotografii cu căminul cultural şi cu terenul de fotbal, în care se poate vedea că sunt în stare de degradare.

SHARE