Hagi, la Roland Garros: M-am simţit mândru, între străini, că sunt român

10 Iun 2018

Gică Hagi, un apropiat al familiei Halep, a asistat în tribună, alături de Gică Popescu, la finala Roland Garros, câștigată de Simona, participând la tensiunea din timpul partidei și la bucuria de la finalul ei .

  • Hagi, la Roland Garros: M-am simţit mândru, între străini, că sunt român

”Simona a fost mai proaspătă, mai rezistentă. Vorbeam singur în tribună. O încurajam. Antrenorii mari sunt cei care citesc meciul. Nu contează cum începi meciul, contează cum termini. Imediat trebuie să ştii să reacţionezi, acela este un antrenor foarte bun.

Experienţă, putere, rezistenţă, e mult mai puternică din toate punctele de vedere faţă de anul trecut. Face ce trebuie, gestionează bine momentele cheie şi arată că e în fiecare zi mai completă, devine mai bună în fiecare zi. Am fost fericiţi şi noi în tribună pentru că s-a terminat cu un succes mare al ei”, a declarat Hagi la Digisport.

Întrebat ce a simţit în momentul intonării imnulului pe terenul central la Roland Garros, Hagi a răspuns: ”Ţi-aduci aminte de datorii. Ce frumos e să fii la nivel înalt, să fii mândru că eşti român. M-am simţit mândru, între străini, că sunt român, eram cei mai buni. E ceva fantastic. Cine nu-şi doreşte ca părinte să ai un copil care e cel mai bun?”.

SHARE