Halep, atac la Wozniacki: 'Eu nu o să fac niciodată aşa ceva, nu voi apela la trucuri!'

10 Feb 2018

Simona Halep a recunoscut că a plâns după finala pierdută la Australian Open  şi a vorbit şi despre momentul considerat de mulţi decisiv în marea finală: time-out-ul medial cerut de Wozniacki în ultimul set, într-un moment în care Simona conducea și impunea ritmul partidei.

  • Halep, atac la Wozniacki: 'Eu nu o să fac niciodată aşa ceva, nu voi apela la trucuri!'

O mare parte din cei care au urmărit meciul au considerat că daneza nu ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale şi că a cerut pauza doar pentru a o scoate din ritm pe Halep. Simona recunoaşte că după acel moment nu s-a mai simţit la fel de bine din punct de vedere fizic.

"Da, după ce am ieşit de pe teren, am plâns un pic. Nu mă simţeam prea bine şi plus că supărarea a fost destul de mare. Tristeţea mai mult, pentru că nu pot să spun că am fost supărată, am dat tot ce am putut. Am jucat extraordinar, ea a jucat mai bine, a fost mai puternică, de aceea a şi câştigat. Însă tristeţea a fost destul de mare [...]

Posibil, posibil (ca lucrurile să se fi întâmplat altfel dacă Wozniacki nu cerea time-out medical - N.R.). Au fost cinci, şase minute care m-au scos din ritm. Am simţit oboseala mult mai mult după acele minute. Nu ştiu, poate a fost în mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc.

Nu, eu nu o să fac niciodată aşa (asemenea trucuri extrasportive - N.R.). Eu când o să am nevoie la toaletă sau o să vreau să mă schimb, o să mă duc. Nu fac chestii de acest gen pentru că până acum am ajuns numărul 1 mondial fără să fac astfel de lucruri şi consider că, dacă va veni ziua să câştig un Grand Slam, o să-l câştig la fel!", a declarat Halep pentru Telekom Sport.

SHARE