Înfrângerea Simonei i-a luat prin surprindere pe toţi: 'Dumnezeule mare! Halep a fost eliminată de la Wimbledon!'

07 Iul 2018

Ediția din acest an a turneului de la Wimbledon are o desfășurare incredibilă, cel puțin la feminin - după doar trei tururi, din primele zece jucătoare în clasamentul WTA, doar una singură mai e în cursă pentru câștigarea trofeului - Karolina Pliskova, care la rândul său a salvat două mingi de meci în partida cu Mihaela Buzărnescu.

  • Înfrângerea Simonei i-a luat prin surprindere pe toţi: 'Dumnezeule mare! Halep a fost eliminată de la Wimbledon!'

După ce majoritatea favoritelor părăsiseră turneul, se părea că Halep are un culoar extrem de favorabil, doar că, după cele două victorii extrem de convingătoare din primele două tururi la All England Club, a pierdut total neaşteptat în faţa lui Su-Wei Hsieh, locul 48 WTA, în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 5-7.

Taiwaneza Su-Wei Hsie reuşise doar două victorii în toată cariera la adversare de top 10, ambele în turnee de Grand Slam

"Dumnezeule mare! Simona Halep, numărul unu mondial, a fost eliminată de la Wimbledon în turul trei", a notat evenimentul raquetc.com.

"Prima victorie în faţa unui număr unu mondial. E uimitor să fiu aici şi să câştig după o asemenea bătălie a nervilor. Să revin de la 2-5 în setul decisiv e impresionant, am avut şi suportul publicului. Cei din tribune m-au împins de la spate. Le mulţumesc atât de mult! Ea a jucat foarte bine. Dar am luptat, am crezut în mine şi am trecut mai departe", a declarat Hsieh, la finalul partidei.

SHARE