Ilie Năstase, despre huiduielile de la Arena Națională: 'Dacă mă fluierau pe mine, le mulțumeam!'

13 Iun 2018

Așa cum îl știm, Ilie Năstase a comentat în stilul său caracteristic incidentul petrecut pe Arena Națională, la evenimentul în care Simona Halep și-a prezentat trofeul de la Roland Garros, și în care publicul a aplaudat-o pe Simona și huiduit-o pe Gabriela Firea, primarul Capitalei.

  • Ilie Năstase, despre huiduielile de la Arena Națională: 'Dacă mă fluierau pe mine, le mulțumeam!'

Într-un interviu acordat cotidianului Libertatea, Ilie Năstase a declarat că el a particpat la evenimentul amintit în calitate de invitat și a afirmat că primarul ar fi putut să îi dea Simonei Halep cheia orașului în alt loc, și nu pe Arena Națională.

”Dacă se anunța evenimentul cu două-trei zile înainte, stadionul ar fi fost plin. Însă, dacă Simona n-ar fi câștigat finala, poate că iarăși ar fi apărut criticii. Este, însă, meritul ei. A avut răbdare, după trei finale pierdute, și a primit trandafirul”, a declarat Ilie Năstase.

Întrebat despre momentul în care stadionul a huiduit primarul Capitalei, Năstase a răspuns în glumă: ”Erau mai mulți oameni de sport pe stadion. Poate putea să-i dea cheia orașului în altă parte. Cred, nu știu, nu mă bag. Eu am fost acolo ca invitat al Simonei. Nu m-am dus de capul meu. Dacă mă fluierau pe mine, le mulțumeam. Ce era să le fac, să mă pun cu oamenii?”.

SHARE