Ilie Năstase: "Nu mai ştiu nici câţi copii am cu totul"

05 Dec 2017

Intr-un interviu acordat postului de radio Europa FM, Ilie Năstase și-a confirmat încă o dată renumele de om al suprizelor, prin replicile sale scurte, la obiect și absolut nonconfomiste.

  • Ilie Năstase: "Nu mai ştiu nici câţi copii am cu totul"

Intrebat fiind de realizatorul emisiunii de care ori a fost căsătorit și câți copii are, Năstase a spus prompt: “De câte ori am fost căsătorit? Cine dracu mai ştie? Nu mai ştiu nici câţi copii am cu totul. Ba ştiu, cinci. Doi adoptaţi şi trei ai mei", a spus amuzat Ilie Năstase  la Europa FM.

In altă ordine de idei, Ilie Năstase a fost întrebat de Gazeta Sporturilor ce părere are de moartea Regelui MIhai. “Am auzit că a murit. Am un mare regret. Prefer să nu comentez, nu mai au niciun farmec poveștile acum. L-am cunoscut, am fost cu dânsul și la New York, într-o excursie de câteva zile cu vaporul pe la Statuia Libertății. Asta s-a întâmplat după ce s-a întors.

Când jucăm, nu ne-am întâlnit niciodată. Dânsul era în Elveția, dar când m-am întâlnit cu el mi-a spus că îmi urmărea meciurile și că mă aprecia. Mi-a spus asta în particular, de la dânsul am primit și cea mai mare distincție a regelui. Regret foarte mult că nu mai e printre noi.

Ar fi trebuit să avem mai mult respect pentru dânsul. Nu acum, când a murit, ci când era în viață. La noi cam așa se întâmplă. N-a fost respectat de clasa politică, oamenii de rând l-au iubit”, a spus fostul campion pentru Gazeta Sporturilor.

SHARE