Ponta: Ghiţă are poze cu Dragnea la tăierea porcului în timp ce o fugărea pe Kovesi cu şoriciul

11 Sep 2018

După succesul înregistrat cu fotografia de album de familie, în care Dragnea apare alături de Maior, Victor Ponta a anunţat că va posta în fiecare zi câte o fotografie care îl arată pe liderul PSD altături de cei care îi numeşte acum duşmanii săi din statul paralel.

  • Ponta: Ghiţă are poze cu Dragnea la tăierea porcului în timp ce o fugărea pe Kovesi cu şoriciul

Mai mult de atât, fostul premier anunță posibile ”delicatese”, amintind că Sebatian Ghiţă ar avea imagini de celebra "tăiere a porcului când Dragnea fugea după Kovesi să îi dea şorici".

Invitat luni seara într-o emisiune B1 TV, Victor Ponta a prezentat noi imagini din care ar reieși relaţia extrem de apropriată dintre Liviu Dragnea şi cei pe care îi numeşte acum drept duşmanii săi din "statul paralel": fosta conducere a SRI formată din George Maior şi Florian Coldea, cât şi fostul procuror şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi. 

"Nu am fost la tăierea porcului, de exemplu. Are poze domnul Ghiţă. Da, le-am văzut, am şi râs de ele, mi se părea ceva înfiorător cum o alerga Dragnea cu şoriciul pe Kovesi. Era jenată de situaţie, să te fugărească Dragnea cu şoriciul după ce s-a umplut de sânge acolo cu porcii", a dezvăluit Victor Ponta.

 

SHARE