Indian Wells 2018. Simona Halep, calificată în sferturile de finală ale competiției - video

13 Mar 2018

Simona Halep a reușit să o învingă pe Qiang Wang din China, ocupanta locului 55 WTA, la capătul unui meci de două seturi, 7-5, 6-1.    

  • Indian Wells 2018. Simona Halep, calificată în sferturile de finală ale competiției - video

Favorita numărul 1 a turneului californian a fost extrem de nervoasă în primul set al întâlnirii cu a 55-a jucătoare a lumii, mai ales după ce nu a reuşit să consolideze avantajul break-urilor pe care le-a făcut în startul partidei.

După ce adversara sa a revenit de la 3-4 şi a preluat conducerea cu 5-4, Halep a cerut un on-court coaching, iar antrenorul australian a fost şi de această impecabil. Discursul lui a fost extrem de bine articulat şi a reuşit să o motiveze pe campioana noastră.

Dar, spre final Simona și-a revenit. Constănțeacă a avut o prestație de campioană reușind să închidă actul foarte repede.

Simona Halep a fost nemulțumită de nivelul jocului de astăzi, când a avut nevoie, din nou, de o intervenție inspirată a lui Darren Cahill pentru a triumfa. 

"Știam că va fi greu . La antrenament m-a învins în urmă cu câteva zile, nu a fost așa ușor. Am încercat să țin mingea în joc, să nu greșesc. E o plăcere să joc aici, mai ales pe terenul central. Publicul este întotdeauna plăcut. Sper ca în sferturi să fiu mai bună decât astăzi, să nu mai fac atâtea erori", a declarat Simona imediat după meci.  

Halep va evolua în sfertui împotriva jucătoarei croate Petra Martici, locul 51 WTA, care a învins-o cu 6-3, 7-6 (4), pe jucătoarea cehă Marketa Vondrousova, locul 54 WTA.

Simona Halep şi Petra Martici sunt la egalitate la întâlnirile directe, 1-1, dar partidele sunt din 2015 (victorie Halep) şi 2011. Până la meciul cu Vondrousova, Martici le-a mai bătut pe Jelena Ostapenko şi pe Tatjana Maria.

SHARE