Îngrijorare mare în Japonia: 43% dintre persoanele cu vârste 18 și 34 de ani sunt virgine

13 Mar 2018

Jumătate dintre tinerii japonezi cu vârste până în 30 de ani nu au avut nicio experiență sexuală, relevă un studiu realizat recent. Că atare, țara se confruntă cu o scădere demografică fără precedent.

  • Îngrijorare mare în Japonia: 43% dintre persoanele cu vârste 18 și 34 de ani sunt virgine

Tinerii refuză ieșirile romantice, bărbații spunând că găsesc femeile înspăimântătoare. 43% dintre persoanele cu vârste 18 și 34 de ani sunt virgine, relevă The Independent. Ei spun că preferă mai degrabă să se uite la filme porno, acasa, in fata calculatorului.

Pentru prima dată în istorie, în 2017, rata nașterilor a fost sub un milion. Cum numărul deceselor este în creștere, specialiștii spun că Japonia se confruntă cu o bombă demografică cu ceas.

Totodata, in Japonia circa un milion de tineri se izoleaza luni de zile, dar in unele cazuri si ani, in camerele lor si refuza orice contact social. Estimarile arata ca intre 700.000 si un milion de tineri de sex masculin aleg sa se izoleze de toate cunostintele, chiar daca stau in aceeasi casa cu parintii. Ajung sa nu mai discute cu nimeni, dar nici nu mai parasesc domiciliul pentru mult timp, fiind cunoscute si cazuri in care izolarea a durat peste patru ani.

SHARE