Iohannis, la volanul noului Ford EcoSport - video

12 Oct 2017

Ford a început astăzi producţia noului său model EcoSport la uzina din Craiova. Un eveniment important pentru industria auto din România, la care au participat preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose.

  • Iohannis, la volanul noului Ford EcoSport - video

Iohannis a făcut chiar un gest de curtoazie și, trecând peste aplecarea sa către BMW, a urcat la volanul mașinii și a făcut un tur de probă.

”Testul a fost foarte bun. Am făcut o tură de circuit cu noua maşină Ford EcoSport, o maşină foarte bună şi pentru această clasă mi s-a părut că are dotări excelente. Comportamentul e foarte bun, cred că se va vinde bine”, i-a încurajat Iohannis pe producători.

”Pentru mine e aşa, o discuţie, vedeţi că de obicei stau în spatele maşinii şi de asta îmi place câteodată să stau şi pe scaunul şoferului”, a răspuns Președintele atunci când a fost întrebat dacă ar dori să-și cumpere un EcoSport.

O impresie personală... nu vi se pare că e un mai bun conducător auto?

Uzina Ford din Craiova a lansat, astăzi, producţia celui mai nou model Ford, EcoSport. Lansarea a avut loc în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Mihai Tudose.

Iohannis conduce noul model de Ford

SHARE