Atac la Ion Cristoiu: "Să-ți fie rușine, om bătrân, care poate scuipa și înghiți în același timp!"

22 Sep 2016
  • Atac la Ion Cristoiu: "Să-ți fie rușine, om bătrân, care poate scuipa și înghiți în același timp!"

Jurnalistul Ion Cristoiu a declanșat o adevărată polemică în societate după ce, invitat la B1 TV, marţi, 20 septembrie, s-a exprima public cu privire la faptul că mama poliţistului Bogdan Gigină ar trebui să tacă şi că este „prea revoltată“, atrăgând atenția că este manipulată din punct de vedere politic.

"Din punctul meu de vedere, mama polițistului ar trebui să tacă. Trebuie să tacă. În asemenea cazuri taci. Deja e prea activă pe scrieri în presă. Sun om bătrân, cunosc. Este prea revoltată. Te-ai revoltat o dată, te-ai îndurerat, acuma începe să povestească, e cultivată, dacă nu știe e manipulată într-o direcție politică. Poate să fie și mama lui Iisus Hristos, dacă este manipulare nu e corect. Durerea față de moartea fiului nu justifică politica pe Facebook", a declarat Ion Cristoiu.

Figură din ce în ce mai reprezentativă a polițiștilor români, în special datorită comunicării speciale pe care o are cu lumea prin intermediul paginii sale de Facebook, Marian Godină a ținut să-și exprime părerea față de ideile enunțate de Ion Cristoiu, și a făcut-o nu într-un mod foarte politicos și reverențios.

"Vă vine să credeți că omul ăsta a fost în stare să spună așa ceva? Eu când am citit prima oară asta în presa scrisă, am crezut că e vreo știre falsă, gândindu-mă că niciun om, oricât de lipsit de scrupule ar fi, nu ar putea spune așa ceva despre o mamă care și-a pierdut unicul copil. Abia când am văzut înregistrarea video am realizat că acest ipochimen chiar a spus chestiile astea. Sper că, prin aceste afirmații, nenea ăsta tocmai și-a pus punct carierei. Îmi e greu să cred că cineva îl mai poate numi pe acest om "maestru". De fapt, cred că am greșit că l-am numit și "om". Îmi era lehamite și înainte să urmăresc această ființă vorbind, pentru că nu știam dacă mai mult vorbește sau mai mult scuipă, dar mă gândeam că e un defect din fabricație cauzat de vreo hipersecreție salivară și încercam să trec peste, însă azi mi-am dat seama că acest individ poate scuipa și înghiți în același timp și când spun că înghite nu mă refer la oxigen.

Să-ți fie rușine, om bătrân, așa cum te autointitulezi, că ai putut debita că o femeie atât de greu încercată își plânge fiul fiind manipulată politic și că ar trebui să tacă! Nu ai nevoie de un creier mai mare decât o nucă prin care să zburde mai mult de juma' de neuron, ca să îți dai seama că politica e ultima grijă a acelei mame, iar dacă nici pe ăla nu îl ai, atunci cel care ar trebui să tacă și să nu mai scoată capul vreodată în public ești chiar 'matale.", a scris Marian Godină pe Facebook.

SHARE